Valori

Calitatea serviciilor ocupa locul primordial.

Crezul nostru este de a asigura servicii la standarde inalte si de a nu face rabat de la calitate, indiferent de conditii sau consecinte.

 

Operativitatea.

Stiind ca timpul inseamna bani, noi ne-am stabilit ca prioritate reducerea la maximul a timpului de executie a lucrarilor folosind echipamente performante si personal calificat.

 

Seriozitatea in aprecierea reala a coeficientului de dificultate a lucrarilor.

Experienta pe care o avem ne permite sa evaluam dimensiunea reala a lucrarilor, atitudinea corecta fata de colaboratori fiind mai importanta pentru noi decit un castig pe scurta durata.

 

Respectarea termenelor de finalizare.

Ceea ce este important pentru noi este construirea si consolidarea relatiilor de lunga durata cu toti colaboratorii nostri, ceea ce se poate realiza numai dand dovada de respect reciproc.

Testimoniale
Business Research SRL

Societatea Atlantis Mar a dovedit disponibilitate la efort fizic si financiar pentru finalizarea lucrarilor contractate in regim ‘no cure no pay’ achitandu-se cu brio de sarcinile revenite prin contractul de servicii.
Fata de cele de mai sus si in special datorita colaborarii de exceptie dintre companiile noastre, noi o recomandam in mod deosebit.


Administrator, A. Beioglu

Ministerul Administratie si Internelor. Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Ialomita.


Seful IJPF Ialomita, Comisar sef de politie Duduc Banica

CNFR Navrom S.A. Galati Sucursala Constanta

A participat la ranfluarea impingatorului Isaccea –9, ceam 0722, barjelor 20075, 20076, 11083, la salvarea macaralei NR 321 si altele.
Pe parcursul colaborarii, S.C. Atlantis Mar Group SRL s-a caracterizat printr-un inalt grad de competenta profesionala, seriozitate si a raspuns prompt la solicitarile noastre. De asemenea, este un partener comercial stabil, iar relatiile dintre noi au avut la baza avantajele reciproce.
Recomandam firma Atlantis Mar Group SRL tuturor potentialilor beneficiari ai serviciilor sale.


Director executiv, Ing. Dumitru Stefan