Termeni si Conditii

Imaginile si textele de pe acest website apartin companiei SC Atlantismar Group SRL. Este interzisa reproducerea si distribuirea acestora fara acordul SC Atlantismar Group SRL.  Ofertele si preturile afisate pe acest website sunt pur informative. Va rugam sa acceptati faptul ca acest website poate avea intreruperi si in cazul unor urgente va rugam sa ne contactati telefonic.

Grafica si elementele de pe acest website sunt realizate dedicat pentru acest website si apartin SC Atlantismar SRL.

Pentru orice alt detaliu va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Testimoniale
Business Research SRL

Societatea Atlantis Mar a dovedit disponibilitate la efort fizic si financiar pentru finalizarea lucrarilor contractate in regim ‘no cure no pay’ achitandu-se cu brio de sarcinile revenite prin contractul de servicii.
Fata de cele de mai sus si in special datorita colaborarii de exceptie dintre companiile noastre, noi o recomandam in mod deosebit.


Administrator, A. Beioglu

Ministerul Administratie si Internelor. Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Ialomita.


Seful IJPF Ialomita, Comisar sef de politie Duduc Banica

CNFR Navrom S.A. Galati Sucursala Constanta

A participat la ranfluarea impingatorului Isaccea –9, ceam 0722, barjelor 20075, 20076, 11083, la salvarea macaralei NR 321 si altele.
Pe parcursul colaborarii, S.C. Atlantis Mar Group SRL s-a caracterizat printr-un inalt grad de competenta profesionala, seriozitate si a raspuns prompt la solicitarile noastre. De asemenea, este un partener comercial stabil, iar relatiile dintre noi au avut la baza avantajele reciproce.
Recomandam firma Atlantis Mar Group SRL tuturor potentialilor beneficiari ai serviciilor sale.


Director executiv, Ing. Dumitru Stefan