Misiunea noastra este sa furnizam clientilor nostri servicii complexe, intr-un mod operativ si profesional.

Societatea a fost infiintata in anul 2002, reusind sa se impuna foarte usor in domeniul sau de activitate, atuurile principale fiind vasta experienta profesionala in domeniu a administratorului (27 ani), precum si profesionalismul impus de principiile si valorile sub care se desfasoara activitatea in cadrul acestei firme.


Deasemeni, pentru lucrari de inspectii subacvatice , avem recunoasterea Lloyds Register si Bureau Veritas, certificari primite de companie incepand cu luna Martie, 2007.Alte autorizatii:

Autorizatie pentru Lucrari la Centrale Nucleare (Comisia Natonala pentru Controlul Activitatilor Nucleare)
Autoritatea Navala Romana
Centrul de Scafandri, Constanta

Russian Maritime Register

Autorizare ca formator in pregatirea scafandrilor profesionisti  (Ministerul Educatiei si Cercetarii / Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei).

Activitati legate direct de patrunderea omului sub apa in cadrul Centrului de Scafandri
Scafandru categoria II - pina la o adancime de 60m
Coordonator de programe specifice scafandrilor in cadrul MApN. MAI si in economia nationala
Experienta in scufundarile in saturatie (pina la 150m)
Experienta scufundarilor la epave
Autorizat in taiere si sudura sub apa, control nedistructiv
Autorizat in efectuarea de distrugeri in apa
Autorizat in video-fotografiere subacvatica
Colaborari cu scafandri din alte tari
Certificat BENA (BALKAN ENVIRONMENTAL ASOCIATION)
Certificat "WATER POLLUTION IN THE NATIONAL INSTITUTE FOR MARINE RESEARCH AND DEVELOPMENT GRIGORE ANTIPA" - Certificat eliberat de catre Centrul International de Instruire in domeniul protectiei mediului.

 
 

 

S.C. ATLANTIS MAR GROUP S.R.L. 

POLITICA ÎN DOMENIUL CALITÄ‚ÈšII

 

 

Calitatea serviciilor furnizate, caracteristică a identităţii societăţii noastre, va fi asigurată prin politica asumată în acest sens, corelată cu celelalte politici ale firmei, urmărindu-se satisfacerea obligaÈ›iilor de conformare, a cerinÅ£elor ÅŸi aÅŸteptărilor tuturor clienÅ£ilor societăţii prin:

 un control eficace al serviciilor;

îmbunătăţirea continuă a proceselor ÅŸi activităţilor;

prevenirea deficienţelor potenţiale;

creÅŸterea responsabilităţii ÅŸi gradului de implicare a întregului personal, oferind stabilitate ÅŸi încredere clienÅ£ilor noÅŸtri;

politica pentru prevenirea si combaterea coruptiei si a mitei.

management eficace al riscurilor și oportunităților.

 

Prin angajamentul conducerii privind menÅ£inerea ÅŸi îmbunătăţirea continuă a Sistemului de Management al Calităţii, au fost declarate intenÅ£ia ÅŸi hotărârea de a se aplica cu responsabilitate ÅŸi eficienţă cerinÅ£ele acestui sistem, inclusiv resursele umane, materiale, financiare È™i informaÈ›ionale.

 

Managementul calităţii are cascop principal orientarea spre performanţă a firmei pe toate dimensiunile activităţii acesteia, bazându-se pe un sistem de organizare internă.

 

Eficacitatea obiectivelor strategice, inclusiv a măsurilor concrete specifice, a implementării ÅŸi menÅ£ineriilor, este urmarită periodic în cadrul analizelor de management ÅŸi, atunci când este cazul, sunt stabilite ÅŸi puse în aplicare corecÅ£iile ÅŸi acÅ£iunile corective necesare.

 

Conducerea are convingerea că prin îmbunătăţirea Sistemului de Management al Calităţii se realizează rentabilizarea societăţii ÅŸi asigurarea unui loc important pe piaţă.

 

Prin politica în domeniul calității societatea se angajează să respecte cerinÈ›ele standardului internaÈ›ional ISO 9001: 2015, obligaÈ›iile de conformare, eficacitatea obiectivelor strategice fiind urmarită periodic în cadrul analizelor de management.

 

 

Administrator,

Nicolae TUDOR

Testimoniale
Business Research SRL

Societatea Atlantis Mar a dovedit disponibilitate la efort fizic si financiar pentru finalizarea lucrarilor contractate in regim ‘no cure no pay’ achitandu-se cu brio de sarcinile revenite prin contractul de servicii.
Fata de cele de mai sus si in special datorita colaborarii de exceptie dintre companiile noastre, noi o recomandam in mod deosebit.


Administrator, A. Beioglu

Ministerul Administratie si Internelor. Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Ialomita.


Seful IJPF Ialomita, Comisar sef de politie Duduc Banica

CNFR Navrom S.A. Galati Sucursala Constanta

A participat la ranfluarea impingatorului Isaccea –9, ceam 0722, barjelor 20075, 20076, 11083, la salvarea macaralei NR 321 si altele.
Pe parcursul colaborarii, S.C. Atlantis Mar Group SRL s-a caracterizat printr-un inalt grad de competenta profesionala, seriozitate si a raspuns prompt la solicitarile noastre. De asemenea, este un partener comercial stabil, iar relatiile dintre noi au avut la baza avantajele reciproce.
Recomandam firma Atlantis Mar Group SRL tuturor potentialilor beneficiari ai serviciilor sale.


Director executiv, Ing. Dumitru Stefan